QESAT VELO NIKOTINE | NIKOPODI VELO | VELO SNUS

Bli VELO White Snus pa duhan në shitjet e Nicopods 4! Në vitin 2022, LYFT do të ndryshojë emrin në VELO. VELO do të ketë të njëjtën përmbajtje si LYFT dhe shijet do të jenë të njëjta. Produktet e reja do të lansohen në dyqanin Nicopods 4 Sale pasi produktet LYFT kanë mbaruar. Porcionet e nikotinës Velo janë një markë e njohur me qese nikotine pa duhan që janë të përshtatshme për të gjitha rastet. Me një gamë të gjerë shijesh dhe pikash të forta, Velo është një i sapoardhur serioz në tregun e qeseve të nikotinës All White. Shijet janë të shumta, duke përfshirë akullin e freskët dhe të fortë Mint ose shijen e ëmbël të luleshtrydhes në Ruby Berry tropical dhe shumë më tepër. Qeset e nikotinës Velo janë një lloj produkti duhani pa tym që e ka origjinën në Suedi. Qeset janë pako të vogla, diskrete që përmbajnë një përzierje duhani, aromatizues dhe nikotinë. Ato vendosen nën buzën e përdoruesit dhe lejohen të lëshojnë përmbajtjen e tyre ngadalë me kalimin e kohës, duke ofruar një mënyrë diskrete dhe të përshtatshme për të konsumuar nikotinë. Qeset e nikotinës Velo janë të disponueshme në një sërë shijesh, duke përfshirë nenexhikun, manaferrat dhe agrumet. Ato janë gjithashtu të disponueshme në fuqi të ndryshme të nikotinës, duke i lejuar përdoruesit të zgjedhin nivelin e nikotinës që i përshtatet më mirë nevojave të tyre. Një nga avantazhet kryesore të qeseve me nikotinë Velo është se ato nuk prodhojnë tym ose tym të dorës së dytë, duke i bërë ato një alternativë më të pranueshme shoqërore ndaj produkteve tradicionale të duhanit. Ato janë gjithashtu të lehta për t’u përdorur dhe nuk kërkojnë ndonjë pajisje ose përgatitje të veçantë, duke i bërë ato të përshtatshme për t’u përdorur në një sërë mjedisesh. Në përgjithësi, qeskat e nikotinës Velo janë një mënyrë popullore dhe efektive për të konsumuar nikotinë pa efektet negative të pirjes së duhanit. Ato janë një alternativë e shkëlqyer për njerëzit që duan të shijojnë efektet e nikotinës pa rreziqet shëndetësore ose stigmën sociale.